Az ECOfield számára munkatársai és ügyfelei egészsége a legfontosabb ebben a mindenkit megviselő járvány időszakban, ezért igazodva a nemzetközi és országos ajánlásokhoz, távoli munkavégzés formájában folytatjuk munkánkat.

A távoli munkavégzésre való átállás már megtörtént, így a folyamatos, magas színvonalú üzletmenet biztosított a Kormány által bejelentett veszélyhelyzet körülményei között is.

Ennek értelmében tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy szolgáltatásainkat a megszokott módon, változatlan formában és szolgáltatási színvonalon biztosítjuk, kivéve a személyes ügyintézés lehetőségét.

A személyes ügyintézés lehetőségét határozatlan időre felfüggesztjük. Kérjük keressenek minket telefonon, cseten, minden munkanap reggel 7.00 és 20.00 óra között vagy e-mailben és az Online Ügyfélkapunk keresztül ide kattintva. Szolgáltatásaink  kezelését 0-24 órában el tudja végezni online ügyfélkapu rendszerünkben, bejelentkezés után a www.ecofield-online.com címen.

Kívánunk kitartást ebben a nehéz időszakban és biztosítjuk, hogy számíthat ránk, állunk rendelkezésére!Szombat, Március 21, 2020

« Vissza